Therapeute

Therapeute

Gezondheid is zo complex dat geen enkele arts of therapeut genoeg kan weten om u als patiënt op alle fronten te ondersteunen richting betere gezondheid. Margreet Chardon werkt alleen in praktijk de Merel, maar zit wel in een netwerk van therapeuten die naar elkaar door kunnen verwijzen.

Margreet Chardon heeft de praktijk voor natuurgeneeskunde in 1997 opgericht. Zij werkt zowel als gezondheidscoach, emotionele coach en als voedingscoach. Emoties en voeding hebben invloed op de gezondheid; dit wordt steeds duidelijker door de kennis over epigenetica. Dit is de leer over factoren die invloed hebben op genen, die geactiveerd en gekalmeerd kunnen worden.

Zij werkt op de middagen van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zo nodig kan er ook op andere tijden af worden gesproken, onder andere op de maandagavonden. Ze is telefonisch bereikbaar op nummer 06-16348981.

Vanuit haar werk in de natuurvoedingsbranche kwam zij al veel in contact met mensen met gezondheidsproblemen. Heftige allergieën van haar kinderen, waar de reguliere gezondheidszorg geen antwoord op had, brachten haar in 1988 op het pad van de kinesiologie. In haar natuurvoedingswinkel werden ook orthomoleculaire middelen en middelen op basis van kruiden verkocht, dus de scholing hierover is lang voor de start van haar praktijk begonnen.

De teksten op deze website zijn door haar geschreven en geven dus haar werkwijze weer.

CV, overzicht opleidingen

Haar Curriculum Vitae kunt u vinden op Linked-in  

Omdat niet iedereen hier goed toegang toe heeft, vindt u hem ook hier CV Margreet Chardon