Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Adres

De praktijk is  gevestigd op de Demkaweg 11 CA, 3555 HW Utrecht. Voor verdere informatie zie bij contact

Privacyverklaring

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst). Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Lees meer….

Beroepsvereniging en geschillencommissie

Margreet Chardon en Praktijk de Merel zijn aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten).  Een beroepsvereniging bewaakt de kwaliteit van haar leden, door eisen te stellen aan scholing, bijscholing, intervisie en dergelijke.
https://www.lvnt.nl/

De praktijk is ook aangesloten bij de RBCZ, is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.
Registratienummer van Margreet Chardon is: 174230 R https://rbcz.nu/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is rbcz-logo-payoff-transp.png

 

Klachten

Als u ontevreden bent met bepaalde aspecten van het consult of het gedrag van de therapeute, dan proberen we er in eerste instantie samen uit te komen. De communicatie over een klacht kan eventueel ondersteund worden door de beroepsvereniging, de LVNT of door de juriste van die vereniging. Als er dan nog geen overeenstemming bereikt is, dan is de SCAG de aangewezen organisatie om dit aan te pakken; Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen, https://www.scag.nl/  De praktijk is hierbij aangesloten.

Kamer van Koophandel en BTW

Het nummer van de inschrijving van praktijk de Merel bij de Kamer van Koophandel Utrecht is: 30159911
Het BTW-identificatienummer is NL001184298B42