Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Disclaimer


Deze website is gemaakt om meer bekendheid te geven aan een aantal natuurlijke geneeswijzen en hun mogelijkheden. De informatie op deze website is dus GEEN persoonlijk therapeutisch advies. Ook al herkent u bij uzelf een ziektebeeld of een aantal symptomen, dan is het nog onduidelijk of de beschreven therapieŽn en middelen voor u toepasbaar zijn. Er kunnen contra-indicaties zijn voor bepaalde middelen of therapieŽn. Ondanks het feit dat er gestreefd is naar uiterste zorgvuldigheid, kunnen teksten fouten bevatten.
De informatie op deze website kan het advies van een gekwalificeerde arts of therapeut niet vervangen. Zij beoordelen uw totale individuele situatie.
M. Chardon aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.
Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website. M. Chardon kan niet garanderen dat de inhoud van gelinkte sites correct is. Zij neemt dus geen verantwoordelijkheid op zich voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt/ waarnaar een link is geplaatst.

© Natuurgeneeskunde-praktijk.nl 2003 - 2018
Deze website is een co-productie van Joop Letteboer (technische vormgeving) en Margreet Chardon (inhoud en styling). Margreet Chardon heeft de praktijk voor natuurgeneeskunde 'de Merel' in Utrecht opgericht. Op de teksten van deze website is het auteursrecht van toepassing. Voor alle op deze website vermelde informatie geldt de algemene disclaimer.

eXTReMe Tracker
Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist