Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Therapeute

Gezondheid is zo complex dat geen enkele arts of therapeut genoeg kan weten om u als patiŽnt op alle fronten te ondersteunen richting betere gezondheid. Margreet Chardon werkt op dit moment alleen in praktijk de Merel, maar zit wel in een netwerk van therapeuten die naar elkaar door kunnen verwijzen. Margreet Chardon streeft naar een intensiever samenwerkingsverband op langere termijn.

Margreet Chardon heeft de praktijk voor natuurgeneeskunde in 1997 opgericht. Zij werkt zowel als gezondheidscoach, emotionele coach en als voedingscoach. Zij werkt op de middagen van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zo nodig kan er ook op andere tijden af worden gesproken, onder andere op de maandagavonden. Ze is telefonisch bereikbaar op nummer 06-16348981.
Vanuit haar werk in de natuurvoedingsbranche kwam zij al veel in contact met mensen met gezondheidsproblemen. Heftige allergieŽn van haar kinderen, waar de reguliere gezondheidszorg geen antwoord op had, bracht haar op het pad van de kinesiologie.
Haar Curriculum Vitae kunt u vinden op Linked-in

De teksten op deze website zijn door haar geschreven en geven dus haar werkwijze weer.

© Natuurgeneeskunde-praktijk.nl 2003 - 2017
Deze website is een co-productie van Joop Letteboer (technische vormgeving) en Margreet Chardon (inhoud en styling). Margreet Chardon heeft de praktijk voor natuurgeneeskunde 'de Merel' in Utrecht opgericht. Op de teksten van deze website is het auteursrecht van toepassing. Voor alle op deze website vermelde informatie geldt de algemene disclaimer.

eXTReMe Tracker
Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist